मन्ने सपोर्ट बालाजी लिरिक्स | Manne Support Balaji Lyrics

Manne Support Balaji Lyrics


पवन पुत्र हनुमान जी का अति पावन भजन “मन्ने सपोर्ट बालाजी लिरिक्स | Manne Support Balaji Lyrics” – मोना मेहता जी के द्वारा गाया गया है। इस भजन में श्रीराम के सबसे बड़े भक्त हनुमान जी की राम भक्ति बताया गया है।


मन्ने सपोर्ट बालाजी लिरिक्स

ना धन दौलत मैं माँगू, ना ही वोट बाला जी ।
बस थारे नाम की चाहिए, मन्ने सपोर्ट बालाजी ।।

अपने दिल की बात बताऊँ, सुण ले बाबा सारी,
तेरे भगत ने खुश राखण की, तेरी जिम्मेदारी ।
साँच बताऊं बहुत सही, मन्ने चोट बाला जी,
बस थारे नाम की चाहिए, मन्ने सपोर्ट बाला जी ।।

कोठी बंगले माल खजाना, ना कुछ काम का,
मन्ने सहारा चाहिये बाबा, तेरे नाम का ।
अरे मेरी बात ने कर ले, अब नोट बाला जी,
बस थारे नाम की चाहिए, मन्ने सपोर्ट बालाजी ।।

भीम सैन कहे तेरा मेरा, कितना मेल पुराना,
मैं तेरे दर तू मेरे घर, लगा रहे आना जाना ।
तेरे हाथ मेरी ज़िंदगी का, रिमोट बाला जी,
बस थारे नाम की चाहिए, मन्ने सपोर्ट बालाजी ।।


Manne Support Balaji Lyrics

Na Dhan Daulat Main Maangu,
Na Hi Vot Baala Ji ।
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।

Apane Dil Ki Baat Bataun,
Sun Le Baaba Saari ।
Tere Bhagat Ne Khush Raakhan Ki,
Teri Jimmedaari ।।

Saanch Bataun Bahut Sahi,
Manne Chot Baala Ji ।
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।

Kothi Bangale Maal Khajaana,
Na Kuchh Kaam Ka ।
Manne Sahaara Chaahiye Baaba,
Tere Naam Ka ।।

Are Meri Baat Ne Kar Le,
Ab Not Baala Ji
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।

Bhim Sain Kahe Tera Mera,
Kitana Mel Puraana ।
Main Tere Dar Tu Mere Ghar,
Laga Rahe Aana Jaana ।।

Tere Haath Meri Zindagi Ka,
Rimot Baala Ji ।
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।


हमें उम्मीद है की श्री राम के भक्त हनुमान जी ये भजन का यह आर्टिकल “मन्ने सपोर्ट बालाजी लिरिक्स | Manne Support Balaji Lyrics” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। “ Manne Support Balaji Lyrics ” भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए FreeLyrics.in पर visit करे।

Published

Leave a comment

Your email address will not be published.